Despre noul meu site, The Healthy Journal

Later Edit: Noiembrie 2022 – Calatoria noastra la “The Healthy Journal” s-a incheiat, a fost un drum frumos, pe parcursul caruia am scris 202 de articole in limba romana si 178 in limba engleza. Multumim tuturor!

Ideea unui site de cooking, alimentatie sanatoasa si articole despre sanatate a venit undeva la finalul lunii mai. Nu am stiut daca sa ii dau gir sau nu , insa pana la urma am zis sa incercam, ca nu avem nimic de pierdut.

Am inceput The Healthy Journal nu pentru ca sunt eu, sau alt membru al echipei, un master chef cu tot felul de retete spectaculoase. L-am inceput pentru a avea intr-un loc toate retetele sanatoase pe care le-am incercat si le incerc, pentru a scrie despre endometrioza, boala Lyme si orice alt topic din sfera sanatatii.

Avem o luna si un pic de la lansare si acum si eu ma mai uit in categoria de retete cand ma mai intreb “ce gatesc astazi”.

Sunt retete sanatoase, fara gluten, fara zahar, fara lactate si fara soia si cred ca, daca va veti duce pe site, veti vedea ca nu, nu e greu sa mananci astfel. E greu, poate, sa gasesti idei si sa te organizezi – (si) pentru asta este site-ul acesta.

Apoi vin articolele despre endometrioza – cei care ma cunosc stiu ca sunt si redactor, sunt pasionata de research si mereu am sharuit si scris despre ce mi s-a parut interesant in zona asta. Tocmai de aceea, avem si o sectiune de “Jurnal”, acolo unde veti gasi articole despre endometrioza. Pentru ca o alta fata din echipa s-a confruntat, la un moment dat, cu boala Lyme, avem un jurnal si despre asta, alaturi de multe alte articole generale despre sanatate.

Nu, nu suntem specialisti, insa cele mai multe articole sunt dublate de studii. Nu, nu suntem nutritionisti, dar colaboram cu un medic specialist in Diabet si Boli de Nutritie si, pana la urma, fiecare isi poate detalia experientele.

Ce am uitat sa va spun si este foarte important 🙂 este ca site-ul este bilingv – Engleza-Romana.

In alta ordine de idei, va asteptam aici si la thehealthyjournalcom@gmail.com cu orice sugestii ati avea!

Leave a comment